Teacher Academy

Продолжете понатака со вашиот професионален развој со онлајн и онсајт курсеви, вебинари и наставни материјали. Прочитајте повеќе

Видете ги сите

Вебинари

Приклучете се на нашите онлајн настани во живо - или гледајте ги претходните снимки - за да дознаете повеќе за различни теми.

  Видете ги сите

  Материјали за учење

  Откријте наставни планови и други материјали за да ја збогатите вашата училница и училиште.

   За Teacher Academy

   За да се обезбеди квалитетно образование за сите, постојаниот професионален развој е клучен за зајакнување на европските наставници.Тоа може да го подобри нивното задоволство на работата, да придонесе за подобрување на училиштето и да им помогне да се справат со брзите општествени промени. Teacher Academy и School Education Gateway нудат различни услуги и активности првенствено за наставници, директори и друг училишен персонал од предучилишно до средно образование, но исто така и за секој што е вклучен во училишно образование. Read more