одговор на COVID-19: Платформата School Education Gateway е сеуште целосно оперативна и спремна да ви даде поддршка по пат на онлајн подучавање и професионален развој: можете да пратите еден од нашите MOOC- или да се приклучите на претстојниот вебинар како би го отпочнале процесот. Сите ажурирања во врска со Еразмус+ активностите можете да ги пратите на официјалната веб страница на Европската комисије.

Нова содржина

Предстојни настани

Видете ги сите

Видеа

Education Talks: Multilingual classrooms: the new reality of urban schools

Погледнете повеќе видеа на нашиот Youtube канал