Информативен билтен

Сите регистрирани членови на School Education Gateway го добиваат кварталниот информативен билтен. Сè уште не сте регистриран/а на платформата, но сепак сакате да го добивате нашиот билтен? Тогаш кликнете на копчето долу за да се пријавите.

Квартални информативни билтени

Месечни билтени

Овие билтени се фокусираат на месечните теми и се достапни на англиски јазик.

2021

2020

2019