Professional Orientation in Education (7 days course in Split)

Rating: 4/51 utenti

This course is aimed at those interested in professional orientation in educational context in order to help their learners discover their preferences and capacities in the world of work. More details about the course are available on the course webpage.

Organizzatore del corso
Pricalica
Localizzazione
Split, Croazia


Contatta l’organizzazione

Prossime sessioni

25.08.2024 > 31.08.2024

Mostra le sessioni passate

Vota e commenta

Le recensioni provengono solo da partecipanti verificati attraverso il Mobility Tool+ della Commissione europea. Se hai partecipato a questo corso, utilizza il Mobility Tool+ per inviare una recensione. Se il corso non è ancora elencato nel Mobility Tool+, puoi fornire al coordinatore del tuo progetto il seguente ID del corso: 75725.

Tavaly, a pandémia miatt elmaradt a tanfolyam, amire jelentkeztem, így idén egy másik kurzust kellett megjelölnöm,mert az időpont nem volt megfelelő számomra. Sajnos az utolsó héten ezt is lemondták létszám hiány miatt, így egy harmadik tanfolymra tudtam becsatlakozni, ami talán kevésbé volt érdekes számomra, mint az előzők. Az átirányításom és a mellékes papírmunka módosítása is flottul ment, nagyon sok új ismerettel gazdagodtam így is és szerencsére majd tudom alkalmazni a tanítás során az osztályomban is! Más országok kollégáinak megismerése, kapcsolatfelvétel. A vendéglátó ország kultúrájának, szokásainak megismerése. A tanfolyamon kellemes légkör volt, rugalmas volt az okatatónk, a plusz programok is igényesek voltak. Nem tudok negatív szempontot felsorolni.:-))

Tradurre (Solo utenti registrati)

Organizzatore

Pricalica
Pricalica
Rating: 5/530 utenti

Contattaci

Contatta l’organizzatore del corso qui o usando i contatti forniti (es. sito web)
Altri corsi offerti dall’organizzatore
Materiali di supporto Hai bisogno di aiuto e/o di informazioni aggiuntive? Visita la pagina dedicata ai Materiali di supporto!