Szoft készségek erős tanárok számára - Florence

Rating: 5/51 users

ERASMUS+ Teacher Training Course about Soft Skills for Teachers, delivered in Hungarian

Ha a technikai és tudományos ismeretek segítenek is lerakni az alapokat, a szoft készségek azok, melyek a legtöbb ajtót kinyitják számunkra a karrierben. Ha jól birtokoljuk őket, akkor ott maradnak velünk mindörökre, mert alkalmazhatóak minden munkahelyen, bármilyen szakterületen és személyesen is fejlesztenek.

A képzés során 8 szoft készségben merülhetsz el, olyanokban, melyek kutatások alapján a legfontosabbak a tanári karrierben.

Nehéz lenne felsorolni az összes hasznot, melyet a szoft kompetenciák ismerete hoz, viszont hogy csak párat említsünk meg: javítják a kapcsolatainkat a kollegákkal és tanulókkal, segítenek jobban irányitani a tanulási folyamatot, fejlesztik a kreativitást és motivációt, könnyítik a csapatban való munkát és a konfliktusok kezelését, segítik a stresszhelyzetek felismerését és javítását

Course organiser
Europass Teacher Academy
Location
Florence, Italy


Contact organisation

Upcoming sessions

03.08.2020 > 08.08.2020 (ID: 120734, Confirmed))
17.08.2020 > 22.08.2020 (ID: 125034)

Show past sessions

Rate & review

In order to add a comment you must be logged in.

Attended 05.08.2019 - 10.08.2019

Miért érzem azt, hogy nagyon jó döntés volt ez a továbbképzés, és máskor is szívesen vállalkoznék rá? Gyönyörű környezetben, igényesen összeállított programban vettem részt, ahol a csoporttársaimban és kurzusvezetőmben nagyon jó embereket ismerhettem meg. Úgy érzem, nemcsak a hard, hanem a soft készségei is erősek a csapatnak! Nagyon jó volt a már meglévő készségeket feleleveníteni, átstrukturálni, kibővíteni, megerősíteni. Mindez rendkívüli emberekkel, csodás körülmények között történt.Mindenkit csak biztatni tudok, próbálja ki!

Translate (Registered users only)

Organiser

Europass Teacher Academy
Europass Teacher Academy
Rating: 5/5522 users

Contact

Contact the course provider here or by using the additional contact details provided (e.g. website)
Other courses offered by the provider
Support materials Need some help and/or additional information? Check out the Support materials page!