Professional Orientation in Education (7 days course in Split)

Rating: 4/51 users

This course is aimed at those interested in professional orientation in educational context in order to help their learners discover their preferences and capacities in the world of work. More details about the course are available on the course webpage.

Course organiser
Pricalica
Location
Split, Croatia


Contact organisation

Upcoming sessions

25.08.2024 > 31.08.2024

Show past sessions

Rate & review

Reviews only come from verified course participants via the European Commission's Mobility Tool+. If you participated in this course, use the Mobility Tool+ to submit a review. If the course is not listed in the Mobility Tool+ yet, please provide to your project coordinator the following course ID: 75725.

Tavaly, a pandémia miatt elmaradt a tanfolyam, amire jelentkeztem, így idén egy másik kurzust kellett megjelölnöm,mert az időpont nem volt megfelelő számomra. Sajnos az utolsó héten ezt is lemondták létszám hiány miatt, így egy harmadik tanfolymra tudtam becsatlakozni, ami talán kevésbé volt érdekes számomra, mint az előzők. Az átirányításom és a mellékes papírmunka módosítása is flottul ment, nagyon sok új ismerettel gazdagodtam így is és szerencsére majd tudom alkalmazni a tanítás során az osztályomban is! Más országok kollégáinak megismerése, kapcsolatfelvétel. A vendéglátó ország kultúrájának, szokásainak megismerése. A tanfolyamon kellemes légkör volt, rugalmas volt az okatatónk, a plusz programok is igényesek voltak. Nem tudok negatív szempontot felsorolni.:-))

Translate (Registered users only)

Organiser

Pricalica
Pricalica
Rating: 5/530 users

Contact

Contact the course provider here or by using the additional contact details provided (e.g. website)
Other courses offered by the provider
Support materials Need some help and/or additional information? Check out the Support materials page!